Mladší dorost podlehl lídrovi tabulky o pouhých pět branek

Mladší dorost podlehl lídrovi tabulky o pouhých pět branek

V neděli otevřel druholigový mladší dorost svoji sezonu. Naše hráče na úvod čekal velmi těžký soupeř, jenž obhajuje titul z minulého ročníku.

Mladší dorost Slavoje v nedělním utkání 15.9. proti lídrovi tabulky prohrál, ale ukázal velkou bojovnost. Přestože zápas začal nešťastně a po prvním poločase šli kluci do šatny za nepříznivého stavu 8:18, druhá polovina utkání přinesla zcela jiný obraz hry.

Vstup do zápasu se týmu rozhodně nepovedl. Hráči nebránili, soupeř si procházel obranou téměř bez odporu a skóre rostlo v jeho prospěch. Po první půli to vypadalo na totální propadák a vysokou porážku. O přestávce však přišla rázna domluva trenérů a na hřišti se objevil úplně jiný Slavoj.

Ve druhém poločase hráči ožili, zpřesnili obranu a začali hrát s větší energií i odhodláním. Letní příprava zaměřená na obranu se konečně začala projevovat. Slavoj převzal iniciativu, zatlačil na soupeře a podařilo se mu dotáhnout skóre až na rozdíl tří branek. Bohužel, i přes skvělý výkon ve druhé polovině zápasu to na vyrovnání nestačilo a konečný výsledek skončil 23:28.

Tým však ukázal velký potenciál a bojovného ducha. Trenéři i fanoušci věří, že pokud bude tým hrát s takovou intenzitou od začátku, čekají ho ještě lepší výsledky. 

Hlavní je poučit se z chyb a být připraven od první minuty.

Další zápas nás čeká na "domácí" půdě proti TJ ELP Jablonec nad Nisou v neděli 22.9. od 17:00. Přijďte fandit a kochat se mladou a dravou házenou.

Hráči utkání jsou jednoznačně Adam Vágner (10 branek), Petr Kudrhalt (5 branek) a brankář Tomáš Záveský.