Mladší dorost prověřil své síly v přátelském utkání proti Mělníku

Mladší dorost prověřil své síly v přátelském utkání proti Mělníku

Mladší dorostenci si o víkendu vyzkoušeli své dovednosti v přátelském utkání proti stejně starému výběru z Mělníka. Celkem 19 hráčů dostalo příležitost se zapojit do zápasu, ve kterém se naši hráči ukázali ve skvělém světle.

Tři vyrovnané lajny

Do utkání jsme nasadili tři vyrovnané lajny, které zahrnovaly jak zkušené druhoročáky, tak i talentované mladší hráče z ročníku 2010. I přes rozdíly v zkušenostech se všichni hráči dokázali prosadit a přispět k celkovému výkonu týmu. Zvláště ročník 2008, který v loňském roce bojoval s tímto soupeřem o 7. a 8. místo, tentokrát soupeře jednoznačně přehrál.

Kontrola zápasu

Po celou dobu utkání si náš tým udržoval několikabrankový náskok a působil sehraně a vyrovnaně. Kluci ukázali nejen individuální dovednosti, ale i týmovou soudržnost. Velkou zásluhu na úspěchu měla obrana, která v systému 0:6 fungovala výborně. Tento obranný systém plánujeme letos více využívat, a proto nás velmi těší, jak dobře ho hráči zvládli.

Závěr

Tým mladšího dorostu si zaslouží pochvalu za svůj výkon a nasazení. Utkání s Mělníkem bylo skvělou příležitostí ověřit si naše dovednosti před nadcházející sezónou a ukázalo, že jsme na dobré cestě. Děkujeme všem hráčům za předvedený výkon a těšíme se na další zápasy, kde budeme moci dále zlepšovat naši hru.