Úspěšné vystoupení mladšího dorostu a starších žáků

Úspěšné vystoupení mladšího dorostu a starších žáků

V neděli 22. září odehráli starší žáci první kolo Ústecké ligy v Lovosicích. Mladší dorostenci v "domácím" prostředí převálcovali klidnou a zkušenou hrou TJ ELP Jablonec n.N. Oba naše týmy odvedli skvělou práci.

Mladší dorost – vítězství nad TJ ELP Jablonec n.N.

Mladší dorost dokázal ve svém zápase s přehledem přehrát tým TJ ELP Jablonec nad Nisou vysokým skóre 43:28. Hosté dokázali držet krok pouze prvních 15 minut, poté převzali iniciativu naši hráči, kteří udrželi vysoké tempo prakticky po celý zápas. I přes to, že jsme měli k dispozici pouze jednoho střídajícího hráče, kluci zvládli celých 60 minut bez závažných problémů a s vysokým nasazením.

Jedním z klíčových momentů bylo i to, že hosté byli velmi nedisciplinovaní, což vedlo k jejich oslabení. Jablonečtí obdrželi během zápasu 11 dvouminutových trestů a dvě červené karty, což nám velmi pomohlo získat kontrolu nad zápasem.

V minulém týdnu se nám podařilo získat posilu do brány - Taboschi Sama, který doteď hrál za HSK Tygři Ústí nad Labem. Sama jsme s důvěrou nasadili do branky na posledních 15 minut a přesvědčil nás, že bude významnou oporou našeho týmu.

Branky Slavoje: Vágner A. 11, Škoda V. 11, Procházka J. 6, Kudrhalt P. 5, Krinert V. 4, Kmoch Š. 3, Latislva K. 2; Brankáři: Záveský T. a Taborschi S.

Průběh utkání: www.handball.cz

 

Starší žáci – solidní výkon v prvním kole Ústecké ligy

Starší žáci odehráli první kolo Ústecké ligy rovněž v neděli 22. září a to v Lovosicích. Tým je složen převážně z mladých a nezkušených hráčů, jenž se teprve učí pokročilejší házenou. I když se hráči pomalu dostávají do tempa a zatím jim unikají některé detaily hry, tak jejich snaha je patrná.

Výsledkem úsilí starších žáků byly tři vítězství a pouze jedna prohra s favoritem soutěže (Lovosice A), což je velmi solidní výkon. I přes problémy v obraně, kde nám prochází příliš mnoho soupeřových útočníků, si tým zaslouží pochvalu za bojovnost a za získání šesti bodů. Do budoucna bude potřeba zaměřit se především na zlepšení defenzivní hry.

Branky Slavoje: Stupka L. 26, Kuncl V. 26, Budák A. 17, Vospálek J. 11, Veindl O. 11, Kudrhal J. 7; Brankář: Rejman A.