Úspěšné druhé kolo Ústecké ligy minižactva v Mostě

Úspěšné druhé kolo Ústecké ligy minižactva v Mostě

V sobotu 28. září proběhlo druhé kolo Ústecké ligy minižactva, kde naši mladí házenkáři ukázali skvělou týmovou hru a bojovného ducha. I přes absenci několika hráčů se jim podařilo předvést vynikající výkony.

V sobotu 28. září se v mostecké sportovní hale odehrálo druhé kolo Ústecké ligy minižactva 4+1, kde naši mladí hráči změřili síly s týmy HK Baník Most, Lokomotiva Louny, Lovci Lovosice a DHK Baník Most A. I přes několik absencí se podařilo sestavit tým, který v každém zápase podal vynikající výkon a ukázal týmového ducha.

Podzimní sezóna bude zaměřena na integraci nových hráčů do týmu minižactva, jelikož většina současných hráčů postupuje do vyšší věkové kategorie.

Brankář Víťa Latislav se blýskl vynikajícími zákroky a zamezil soupeřům v mnoha gólových příležitostech. Eliáš Loubek ukázal nejen svůj střelecký talent, ale i schopnost vytvářet šance pro své spoluhráče díky kolektivní hře. Mezi další střelecké hvězdy patřili Eliška Dubcová, Vašek Houdek, Kuba Roček, Honzík Bílek a Marcelka Balvínová. Výrazně se prosadil také nováček Tonda Vršínský, který teprve podruhé nastoupil na turnaj.

Přidejte se k nám!

Máte doma kluky nebo holky ve věku 6-11 let, kteří mají chuť sportovat a naučit se týmové spolupráci? Přiveďte je do našeho házenkářského týmu! Jsme skvělá parta, kde si děti osvojí nejen sportovní dovednosti, ale také zažijí spoustu zábavy a dobrodružství na turnajích. Neváhejte a přijďte se podívat na naše tréninky – těšíme se na vás na hřišti!

Navštivte náš náborový web www.pojdhrathazenou.cz.